onsdag 28 januari 2009

något mindre hysterisk nu. däremot har jag värsta spänningshuvudvärken.
har diskuterat saken med min chef. hon säger saker som: "det är inga beslut tagna än om vad som händer med er som inte kom med, men ni kommer säkert få jobba ändå."
ja, det får vi nog. men vi kommer ringas ut i FJÄRDE hand, alltså kanske vi bara jobbar några få dagar per månad. det blir man inte direkt fet på!
sen sa hon: "men du kommer fortfarande jobba här till sommaren va? det kommer ut en annons på lördag. "eeeh, va? nej, som det känns nu så har jag definitvit ingen lust med det. duger jag inte nu så duger jag inte till sommaren heller." "nej, jag förstår hur du känner men sov på saken så känns det säkert bättre sen. vi vill verkligen ha kvar dig här. och som du vet är det är inga beslut tagna om vad som händer med er än." jaja, blablablawhatever.

orkar inte gnälla mer om det där nu. det hjälper inte ändå.
imorgon ska jag upp och jobba igen, märkligt nog känns det inge kul längre. kände att jag gick på halvfart idag. nu ska jag försöka sova.

4 kommentarer:

Sara sa...

kom till oss och jobba! tänk vad kul vi skulle ha, du och jag och gaby :D eller så hänger jag på dig och vi skaffar jobb i notge eller nåt. money money you know. hade sötnos

Pearldrop sa...

Jo, jag är med på listan, vi fick 'hem' den idag på jobbet. puh.. hoppas de går bra för dig med!

Jennie´s Blogg sa...

Det där låter som typiskt grums kommun. Går man som vikarie är man inte ett dug värt tycker cheferna. Å man ställer upp och jobbar minsta lilla timme bara för att man vill ju ha pengar. Vet hur det är får ju inte jobba i grums kommun jag för jag är tvååring eller jag vart nästan. Å där jag jobba ville dom ha kvar mej och behövde ha mej men det gick inte de. Förbannade chefer.

Pearldrop sa...

Hört något mer?