tisdag 20 januari 2009

idag har vi varit i stan hela jäkla dagen. kom faktiskt inte hem förrän strax efter åtta.
biljäveln gick ju sönder också, avgassystemet typ lossnade eller nåt, så jonas bror fick komma och hämta oss i stan och sen var han så snäll så vi fick låna hans bil hem till grums igen.
well. deras hus var supermysigt! jag blir så sugen på ett hus när jag besöker vänner som har det.

annars har vi gått efter mottot "shop ´til you drop" idag.
jag inhandlade: en ögonbrynspenna, massa fynd på "wear it company", bland annat en jeanskjol, två långa huvtröjor och jonas köpte en vanlig munkjacka där till mig, sen köpte jag ett linne på h&m, en tunika på cubus, ett armbågsskydd till min onda armbåge och ett par gardiner till köket. inga skor dock. hittar tyvärr inga.
jonas hamstrade kläder som om det var sista dagen på jorden. och han fick väldigt mycket kläder för pengarna. kul! han är en såndär som typ köper kläder två gånger om året eller så och då gör han det med besked.

sen försvann nästan 1300 på willys, men äta bör man... nu är kylskåpet proppat.
köpte dessutom "edward scissorhands" på dvd. spelade in den på vhs back in the days, och kom på att det var konstigt att den inte fanns i dvdsamlingen eftersom det är en av mina favoritfilmer så jag gjorde slag i saken.

jag hade ju tänkt träna idag men jag kom hem så sent så jag hann inte.
har faktiskt inte så HIMLA ont i kroppen den här gången. eller rättare sagt, det känns inte som om jag har blivit överkörd av en lastbil, som det gjorde senast.

har fortfarande inte fått nåt svar från skolan. de har säkert glömt bort mig.
imorgon är det stickkurs igen.
annars inga planer inför morgondagen. är trött som fan och ska sova länge tänkte jag.

0 kommentarer: