lördag 10 januari 2009

oj, oj, oj.
igår var jag på GRUMSPUBEN med gaby, sara och några till från deras jobb.
när gaby först ringde och föreslog att jag skulle följa med protesterade jag högljutt, eftersom jag skulle jobba idag och började klockan 7.00. men efter lite övertalning, lockande med en gratisbiljett och rykten om billig öl så ändrade jag mig.
hade dock bestämt att inte stanna längre än till midnatt. det gick sådär.
vi dansade oss svettiga på dansgolvet till den ena dåliga låten efter den andra och jag tror faktiskt att jag har lite träningsvärk i högra benet idag.

jonas kom och hämtade mig strax efter ett. gissa om jag var trött imorse när klockan ringde 5.45! jag somnade i soffan på kontoret när vi hade lunchrast.
sen sov jag två timmar när jag kom hem från jobbet också, ändå är jag helt väck fortfarande.
lika bra att inse att man inte är någon ungdom längre och att man inte orkar med sena (!) utekvällar om man ska jobba dagen efter. those days are long gone.

några höjdpunkter:

nostalgifaktorn var hög. trots att jag inte varit på puben på en evighet, så kändes det som om det var igår. dock har plejset fräschats upp endel sedan sist.
annars var allt sig likt. samma människor, samma musik, ("ge mig en öl" med kenneth and the knutters, men malin sjöng "ge mig en kôrv" istället , "summer of 69" med bryan adams, magnus ugglas hela repertoar blandat med lite gessle och en och annan någorlunda ny hitlåt.)

ostbrickan. jovisst, det serverades ostbricka. dock var det inte så mycket kvar till mig och gaby när vi kom men det var säkert gott.

priset på alkohol mellan 20.00-22.00, 25 pix för en öl eller ett glas vin.

strippan.
det var verkligen en strippa där. som strippade. det var hejdlöst roligt, trots att jag höll på att skämmas ögonen ur mig när han drog upp tjej efter tjej som fick sitta på en stol medan han ålade sig runt dom som en annan orm. helt NAKEN dessutom! det var hysteriskt kul samtidigt som det var ganska motbjudande och äckligt. ett riktigt kodakmoment tyckte jag som ville bjuda er trogna läsare på en bit av showen, men det var tyvärr förbjudet att fota strippan. jag är ledsen, kära läsare.

brudarna.
hade verkligen jättetrevligt med sara och gaby igår. och deras arbetskamrater verkar definitivt vara ett skönt gäng!

ikväll blir det film med jonas. orkar inte med några utsvävningar inte. är fruktansvärt mesig och framförallt gammal.

två av de sötaste brudarna jag vet, gaby och sara på dansgolvet.

2 kommentarer:

Sara sa...

jag gillar minen på mig! haha eller inte. ser ut som efter jag drack den sura drinken. höhö. kul att umgås med dig gumman! får vi göra om ;)

Pearldrop sa...

Ojoj, jag har inte varit på grumspube´n mer än en gångs sen jag var 17 tror jag.. men de spelas visst samma låtar än!