måndag 12 januari 2009

well. klockan 8.30, när jag sov som skönast, ringde en dam från arbetsförmedlingen för att tala om att jag tyvärr inte kunde komma på det inplanerade mötet idag, då min nya arbetsförmedlare var hemma för vård av barn. skönt!
somnade om igen.

sen skulle jag ju ha varit på jobbet hos skokillen också, men det blev visst inget av det heller. eftersom jag har pyttiga fötter (35, och någon enstaka, sällsynt gång 36) och han har strl 36 och uppåt i sitt sortiment så insåg jag att det ändå inte var någon idé att gå dit.
jag och jonas ska åka in till stan någon gång nästa vecka istället.

jag var och tränade förut.
ja, du läste rätt. jag var på boxningen för första gången på jättelänge.
det var jobbigt! jag trodde faktiskt att jag skulle avlida några gånger, men jag tog mig flåsandes igenom hela passet. kondisen är inte riktigt på topp just nu, men det ska jag försöka ändra på.
körde mycket ben idag, och mot slutet kändes det som att jag skulle tappa dom.
det tog mig ungefär 10 minuter att gå hem efter träningen, och med tanke på att jag bor cirka 50 meter från badhuset är det ingen bra tid direkt.
varje steg framåt kändes skitkonstigt. jag hade liksom ingen kontroll över mina ben, utan de slängde fram och tillbaka som på en trasdocka.
benen kändes som kokt spaghetti och den sista biten uppför trappan var fruktansvärt plågsam.

känner redan att träningsvärken börjat kicka in, så det lär inte bli på smått vis imorgon. ajajaj.
fast det är ju skönt också såklart att känna att man jobbat hårt.

har gjort linssoppa med krossade tomater och kanel till mat idag, (viktväktarrecept minsann) och jonas håller precis på att baka ett skitgott och meganyttigt bröd.
dags att försöka komma i lite bättre form igen. ska försöka komma igång ordentligt med träningen snart, men att börja viktväkta känns rätt avlägset just nu. har så mycket annat i skallen at the moment. men det skadar ju inte att tänka på vad man äter och göra lite viktväktarmat emellanåt, i kombination med träningen kanske inspirationen och motivationen dyker upp senare.

nej, nu blev det sådär långt igen och jag ska avrunda. grattis, om du orkat traggla dig igenom hela.

1 kommentarer:

Sara sa...

jag har också träningsvärk, men detta pga fotbollsträning igår.. känns i hela kroppen! har inte sprungit sen i november typ :P