tisdag 13 januari 2009

jag är fortfarande uttråkad.
fan vad mycket skit det är på tv:n.
finns ju ingenting som är värt att titta på idag.
just nu sitter jag i soffan och dricker bubbelvatten och har någon dålig film på i bakgrunden, "the guru" tror jag den hette.
tror jag ska gå och lägga mig och läsa snart istället. har ju fått massa nya böcker från cdon.com som jag beställt, bland annat "kleopatras kam" av maria ernestam som jag håller på i nu.
har ni inte läst något av henne så tycker jag att det är dags. hennes böcker är skitbra, spännande, lite otäcka men ändå underhållande på nåt vis.
sen beställde jag "the dirt" av neil strauss som jag har velat läsa länge, och även jenna jamesons "att älska som en porrstjärna" av neil strauss den också, och två andra böcker som jag inte kommer ihåg vad de hette, så nu har jag några böcker att läsa ett tag framöver iallafall. :)
bra, jag älskar att läsa. det är avkopplande och underhållande på samma gång.

jonas är ju lite asocial just nu eftersom han håller på att pluggar inför tentan han har på torsdag så honom kan man ju inte heller hitta på något med.
nej, tror nog att jag ska dricka upp mitt bubbel, borsta tänderna, tvätta fejset och gå och lägga mig och begrava näsan i "kleopatras kam" och försvinna in i böckernas underbara värld en stund.

1 kommentarer:

Sara sa...

"the dirt" är skitbra! vare sig man lyssnar på Mötley Crüe eller inte :) och när du läst klart Jenna Jameson skulle jag gärna vilja låna den om jag får ;) hade gött smulis, köss