lördag 10 januari 2009

nu har jag och jonas precis kollat klart på en film, "evan, den allsmäktige." med min favvo steve carell. han är så jävla rolig. och filmen var helt okej.
apropå film, så såg vi en för några veckor sen, wall:E eller vad den nu hette. fan vilken kass rulle alltså! så jävla seeeg och tråkig så jag höll på att somna. rekommenderas icke.
däremot är det flera andra filmer som jag är sugen på att se, bland annat "the spirit", "changeling" och "maria larssons eviga ögonblick." film är kul!

nu blir det nog snart sängen inom en överskådlig framtid.
imorgon har jag inga planer, fast jag borde verkligen städa bort julen. skulle ha gjort det för längesen, men orka liksom. vi får se hur det blir.

2 kommentarer:

Nathalie sa...

Kul med fiml! själv har jag så förbannat svårt att koppla av till fiml nuförtiden,har alldeles för mycket att göra jämt,tråkigt! =(

Sara sa...

jag var inte heller så pigg ;D vi får helt enkelt vara lediga dagen efter nästa gång! så enkelt är det =) hehe. men nu känns det som jag måste ta de lugnt med partayandet för gud va pengar det går på en kväll! usch vill inte ens tänka på de. nu ska de sparas! jobbar nästan tre helger i rad nu också så.. :P hade gött smulan. pussis