måndag 19 januari 2009

jaha. lite städat blev det faktiskt idag.
och ett boxpass klarade jag också av, även om mina armar var helt sladdriga när vi var klara. kommer alldeles säkert ha en jävla träningsvärk imorgon igen.
inget mail från skolan har jag fått idag heller. jag ger fan upp snart alltså.

imorgon ska jag och jonas till stan och shoppa lite kläder till honom, ja, föralldel till mig också om jag råkar hitta något, men jonas har två presentkort som han tänkte utnyttja och jag hoppas att jag kanske hittar ett par pjucks att arbeta i om jag har tur.
efter shoppingraiden ska vi hem till jonas brorsa och hans fruga och kolla in deras hus som de precis köpt. sedan blir det en tripp förbi willys för att inhandla lite mat på vägen hem.

om jag hinner och orkar hade jag tänkt gå på step imorgon, men det kanske är lite väl naivt av mig att tro att jag skulle orka trampa upp och ner på en bräda i en timme och en kvart, om man tänker på den djävulska träningsvärken jag hade efter förra veckans boxpass. den gick ju fan inte över helt förrän i lördags! så, vi får se hur det blir. förmodligen blir det inget eftersom jag säkert kommer vara totalt ledbruten, men jag hoppas att jag ska känna mig relativt pigg och ej stel. (yeah right!)

förresten så kommer vårt bredband kopplas in anyday now. sweet!

1 kommentarer:

Nathalie sa...

Hoppas att ni får en bra shoppingdag! =)