tisdag 13 januari 2009

jag har inte lagt mig än.
blev fast här, läsandes massa bloggar.

det verkar som att det blir endel roliga saker att se på tv i vår trots allt, roligast av allt ska ju lätt bli "sveriges värsta bilförare" som börjar nu i januari.
jävlar, vad jag skrattade förra säsongen. man blir ju faktiskt mörkrädd när man ser att vissa människor har körkort och kör runt på våra gator och tror att de kör helt normalt, trots att de kör som krattor. man kan tro att de fått lappen i kellogspaketet, vilket gör att jag tror att jag faktiskt också kan klara av att ta körkort om de där konstiga människorna på något sätt har klarat det.

dessutom kollade jag på en serie som hade säsongspremiär igår, "lipstick jungle", som verkade helt okej.
även en ny säsong av "halv åtta hos mig" och "vem vet mest" blir det. kul! :)
och icke att förglömma så håller vi på att kolla på "dexter" och "the office" på datorn. det är det riktigt bra serier det!
jag tar tillbaka det där om att det BARA är skit på tv:n, det var nog mest idag som det var ett lamt utbud, men ni känner ju mig, aldrig sen att gnälla om saker och ting.

nej, nu ska jag sluta tjata om tvprogram och faktiskt gå och lägga mig.
natti.

2 kommentarer:

Mamma Dee sa...

Hej! Ja tyvärr har jag en stalker som härmar mig i allt från parfym, till kläder och heminredning =( Lite scary! Klart man kan ha nåt lika men när personen i fråga nästan vill bli Zandra nr2 blir man fundersam?? Förlåt att jag inte svarat på din fråga =( Jag är klar US i juni 2010 så jag läser 1½ år =) Synd att du inte kom in på skolan =( I min klass är vi 28st väldigt blandad kompott =) Kram

Nathalie sa...

Ja visst ska det bli skönt när det kommer lite bra program på teven,äntligen!! Kronorna har jag beställt genom jotex!