lördag 3 januari 2009

mindre grinig idag. har fått mat.
åt värsta mysfrukosten med jonas idag, med te och hembakat bröd, apelsinjuice, yoghurt, skorpor och levande ljus.
idag har jag faktiskt inte gjort mycket alls. typ rensat ur ett gammalt köksskåp med massa olika skit i och diskat lite.
funderar allvarligt på att rensa ur garderoben också, men det är ju ett neverending projekt.

jag brukar gå in i saker full av energi, glatt kasta ut allt i garderoben (eller vad det nu är som ska rensas) och sen när jag stått där en stund och släng kläderna i en sparahög, en kastahög och en geborthög, brukar jag tröttna halvvägs igenom. och suckandes ta mig igenom det sista utan någon glädje alls. orkar knappt tänka vilket plagg som ska till vilken hög längre utan bara lägger allt automatiskt och orkeslöst i tex sparahögen och sen när jag är klar och allt ska in i garderoben igen så är det inte alls så luftigt och gott om plats som jag hoppats på när jag startade hela utrensningen. *suck.*

har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ta garderoben idag eller inte. känner mig inte helt sugen just nu efter att ha tänkt igenom saken.
ikväll blir det tacos! ska bli gottgott.

3 kommentarer:

Tessan sa...

Haha, precis så där är det för mig också. Man är motiverad till en början och det känns faktiskt kul, men någonstans på vägen försvinner alltid det där och byts ut mot suckar och stön och ett lågt gående humör... Och likadant är det varje gång.

MamTezz sa...

Hahahaha känner igen mig totalt.
Precis likadan=)

Pearldrop sa...

Känner så väl, så väl igen det där!

Men sist lyckades jag faktiskt med en av tre garderober, då kände jag mig stolt faktiskt. Så nu är en garderob och en byrå iordning. Med sängkldäer, dukar etc.. men annars, de två med kläder... det är rena röran ;)