onsdag 28 januari 2009

jag fick ett telefonsamtal från en av mina arbetskamrater förut.
hon berättade att vi inte kommit med i vikariebanken.
det innebär att vi inte kommer att få jobba något mer. (förutom om poolen inte kan eller någon i vikariebanken inte kan. alltså i absolut sista fall, vilket känns ganska otroligt.)
på sommaren kan vi få jobba, men vem fan vill jobba bara då?! jag är inte femton år! jag har en hyra att betala resten av året också.
det var tydligen bara "tvååringar" och "treåringar", såna som söker mertid och utbildad personal som fick vara med. att man ställt upp med sju år av sitt liv räknas liksom inte.

jag är så fruktansvärt FÖRBANNAD, LEDSEN och BESVIKEN.
jag har bölat så tårarna skvalat i en timme nu. känner mig verkligen bortvald. ersatt och utbytbar. som om alla mina år i kommunen, allt mitt slit inte betyder ett skit.
det värsta är att vi inte fått veta det personligen, genom vår chef eller med ett brev på posten eller så, nej, listan kom skickad till jobbet där alla kan se den och där folk kan få reda på det innan jag själv får reda på det. snyggt jobbat, grums kommun!

jag mådde dåligt redan igår över det där med jobb men det här golvade mig totalt.
all livslust bara försvann.
jag har definitivt ingen lust att gå och jobba klockan 14.00. och ingen annan gång heller. jag har god lust att sluta helt, just to make a statement. men jag kan ju för helvete inte det, för jag har ingen annan inkomst just nu. så mitt val är väl att låta mig trampas på lite till.
jävligt roligt.

tack för mig, nu kan jag lägga mig ner och dö, känns det som.

2 kommentarer:

Pearldrop sa...

Det där har jag inte hört ett ord om än så länge.
Det första jag gjorde var att ringa Ulla Angbrant, som hänvisade mig till Sofia Wikner som hänvisade mig till Sven Andersson som jag ska ringa imorgon eftersom de sitter i möte idag om det här. Så imorgon får vi besked, om vi ringer.

Jag hoppas, ta mig fan, ärligt inte att dom tänker bete sig så här mot oss!

Anonym sa...

Vad fräckt!! Hoppas det löser sig!