söndag 25 januari 2009

verkar som om jag klarar mig ifrån ännu en förkylning trots allt. (ta i trä.)
idag känner jag mig ganska normal, förutom att huvudet fortfarande känns lite tungt.
hoppas på att orka träna imorgon.
den där c-vitaminkicken igår hjälpte nog till lite den också.

sitter i soffan just nu och skall precis intaga ett par skorpor, en kopp te med honung och en apelsin.
dagen har icke varit särskilt berikande. ja, ska jag vara ärlig så har den spenderats mestadels i horisontalläge i soffan framför skräptv, alternativt framför datorn.
har pluggat teori som en tok, och t.o.m gjort "slutprovet" på datorn som jag klarade galant med 62 rätt av 65 möjliga. så det går långsamt framåt och förhoppningsvis ska det gå bra även på det riktiga provet om jag får tag på en bok så jag kan läsa lite också.
jag har dock en ganska lång väg kvar tills jag är redo för uppkörningen.

5 kommentarer:

Mamma Dee sa...

Jag har bara min teori kvar, hoppas på att klara teorin nu snart, då kanske du kan få ta över min bok? Har en massa grejer? Kram

Anonym sa...

Ja, jag må vara blond men helt lost är jag inte... Nej klart det inte smittar men hon hade det sminket när hon dog... Kanske dålig karma eller något?

Jennie´s Blogg sa...

Hej. Ja min förkylning är då envis och lång dragen den. blir tokig på den. Läste att du håller på med teorin du kan ju få låna min bok för jag är ju klar med den. Jag läste inte mycket i min bok satt mest vid datorn och gjorde frågor där som jag köpt på trafikskolan. Tyckte de var lättare men man är ju så olika.Kram

Mia sa...

Haha, ja han är allt en liten mansgris! :-)

Anonym sa...

Haha nej jag skojade bara! Nej jag vet inte om hade det på sig men i badrumsskåpet iaf... Det är det jag menar, en människa som fick cancer och dog har ägt detta smink... Lite obehaglig känsla. Han fick det från ett dödsbo och berättade storyn... TY VÄRR!