måndag 26 januari 2009

godkväll.
det har varit en lugn dag idag. ungefär som alla andra dagar den senaste tiden.
jag var iallafall och tränade förut. step blev det idag, eftersom jag inte fick med mig någon partner till boxningen. men det var svettigt och gött det också!
sen slängde vi ihop en pastasallad och jag kollade på "lipstick jungle."

imorgon är det då äntligen dags för jobb igen! som jag har längtat! (obs! ej ironi.)
det ska bli så skönt att få något vettigt att göra på dagarna igen. åtminstone i fyra dagar denna veckan.
hoppas bara att jag orkar somna ordentligt ikväll. igår låg jag nämligen och tvinnade mig som en annan galning och klockan var efter 4 när jag tillslut somnade!

har lite panik över att alla våra tv-kanaler snart kommer att försvinna och vi ska få välja ett nytt "paket" som det så fint heter. det visade sig dock att inget av de "paket" som stod till förfogande till oss har tv 3! what the hell liksom?!
trean är ju typ den ENDA kanalen jag kollar på. (förutom femman, och ja, självklart de andra kanalerna också ibland, men mestadels trean.) och det är ju ingen konstig kanal som typ... hallmark eller danska tv2 eller så, det är TREAN det handlar om.
what to do? funderar på att starta en namninsamling mot detta bisarra förslag men tror inte att jag är rätt man för jobbet. jag är inte så rebellisk som jag utger mig för att vara, jag är lite feg tyvärr.
men är det någon annan som kommer att bli drabbad av denna katastrof och vill starta en revolution mot ghabs leverantörer så är jag right behind you!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nja, om ligger kvar i bilen... Fortfarande. Mannen försökte ta in dom innanför dörren härom dagen. Men jag fick ett gigant utbrott... Men slänga dom känns också taskigt på något sätt... Dom va så fina! Det bör även tillaggas att jag är en hypokondriker BIG TIME!

Anonym sa...

step är kul=)
måste nog ta tag i träningen ja med!!
Blir grymt sugen ial!!

Ingen 3án?
Va är de för sjukt--
suck..
dom kan ju inte ha med massa dretkanaler..och ingen trea..
*otroligt*

Tessan sa...

Det är ju samma sak på Järpegatan där mamma bor, det här med tv-kanalerna. Och hon är alldeles utom sig för att det inte ska gå att få välja TV3. Och jag håller med, det är ju helt vansinnigt!

Pearldrop sa...

Jag ville ha trean, femman och 6:an.. och det fick jag.. med boxer.. men så se rjag på tv kanskehögst en gång i månaden..blrjar tröttna på att betala för det nu.. delar dock med syrran, vi bor ju grannar, så vi betalar 119kr månaden..

Och träningen låter sktkul! Har du hämtat ut gratis gymkort på badhuset eftersom du är kommuanställd eller? jag funderar på å göra de snart.. tänkt på det ett halvår nu.. så svårt att få tummen ur! Men sist jag bodde i grums så tränade jag jätteduktig faktiskt..

Anonym sa...

Ja det är skitsjukt att de har leverantörer som inte har Tv3. Jag tror att GHAB inriktat sig mer på bredbandsdelen och inte på själva tvdelen (hur många av de gamla som bor inom GHAB är intresserade av internet?).
Tycker de gott kunde ha gått ut och gjort en undersökning innan de bestämde sig för att göra så här.

Anonym sa...

Hej vännen. Säker på att du inte kan få 3an? vi fick två erbjudande från boxer o det ena hade trean o det andra femman.... lite pissigt det oxå iofs... men vi hitta ett erbjudande som inte var digitalt från boxer med både trean o femman... bara o gå ut på deras hemsida o kolla lite