torsdag 1 januari 2009

då är det alltså 2009.
känns konstigt på nåt vis. det var ju inte alls längesen man firade in millenieskiftet.
fast egentligen var det ju det. man var bara en liten skit då.

lyckades ta mig igenom arbetsdagen idag. fast jag var jäkligt trött.
jag och jonas knäckte den där astin igår trots allt. kändes så töntigt att låta bli.
hällde i mig halva glaset ungefär och resten hällde jag tillbaka i flarran och satte sen på korken för att kunna njuta av det idag istället. (snålt ska det va!)
höll på att frysa kinderna av mig nu när jag gick hem från jobbet.
termometern visade -7 grader och trots att jag såg ut som en eskimå, med mössa, luvan ovanpå det, termobyxor,tumvantar och tjock jacka frös jag som en stolle. tänker sannerligen inte gå ut mer idag.

ska göra iordning min nya ansökan till skolan, dvs min FJÄRDE och förmodligen sista, och sen lägga mig på soffan och vila lite.

imorgon ska jag till stan med mamma. skulle nämligen ha åkt dit i tisdags, men efter att ha pratat med studievägledarn och fått reda på att jag inte fick börja läsa så hade jag ingen som helst lust.
mamma ringde mig igår och frågade om vi skulle åka in och shoppa lite på fredag istället eftersom hon vet att det brukar muntra upp mig. :)
ska försöka få tag på ett par bra skor att ha på jobbet, en arbetskamrat råkade köra över mina med en rullstol så de gick sönder och mina extraskor som jag har nu är inge vidare.

1 kommentarer:

Sara sa...

gott nytt år raring! maten såg underbar ut, själv åt jag tacos :D lite otraditionellt sådär. men det gick det med! jag tror att ditt nya år kommer bli bättre än vad du tror. kanske är dags att sätta lie nya mål utöver skola? bebismålet ska du ha kvar för det kommer slå in, det känner jag i lilltån. men tänk på att njuta av din och jonas tid innan bebis, åk på resa, unna dig lite! du kanske får leva lite barskrapat ett tag men det är det värt ;) mitt nyårslöfte är att njuta av livet medans jag fortfarande är ung (hade en liten 20årskris i november som jag ska ta mig ur ;) GOTT NYTT ÅR!