måndag 30 mars 2009

Jojo, idag var man uppe med tuppen. Eller nja. Kanske inte med tuppen, men iallafall tidigt, med mina mått mätt.
Klockan ringde strax efter 8.00 och då var jag tvungen att rulla ur sängen med ens och ta mig in i badrummet för att greja iordning mig. Vi skulle nämligen till Willys och handla, men inte förrän efter Jonas varit i skolan, (mellan 10.00-12.00) och eftersom Jonas inte ville åka tillbaka till Grums, hämta mig och sedan åka tillbaka till stan igen, så fick jag offra mig och följa med in och gå på stan ett par timmar tills han var klar. Det gjorde mig inget!
Shoppade t.o.m lite. Inget värre, men två par svarta tights blev det bland annat eftersom mina gamla svarta sjöng på sista refrängen och var alldeles håliga och trasiga mellan benen. Hann även säga hej till Lizen en kortis.
Sedan bar det då av till Willys, där vi gick efter mottot shop til you drop, som ni kan skåda på bilden nedan. Var även in snabbt på Rusta där jag köpte mig en skitfin lykta. Bild kommer säkert senare.


All frukt och grönt ligger i botten eftersom grönsaksavdelningen är det första man kommer in till när man går genom dörrarna till Willys, dock klarade det sig helt utan klämskador. Mosningsrisken var hög som ni nog förstår. Fick massvis handlat iaf. Skönt!

Så jäkla gött att ha fyllt upp kylskåpet igen. Frysen är skitfull och skafferiet ska vi inte ens prata på, vi har ju typ fyra lite mindre skåp som vi använder till skafferi och de är smäckfulla allihop!


Tillochmed kylskåpsdörren är full! Nu är det bara färskvaror som behövs inhandlas inom den närmsta tiden.

2 kommentarer:

Tezz sa...

Hahaha sådär ser det ut för oss oxå när vi handlar på willys=)
MYCKET mer ekonomiskt än att handla här i grums... enligt mina ekonomiska utträkningar jag jobbat med senaste tiden!!=)
Härligt med välfyllt kylskåp=)

Marie sa...

Mitt kylskåp ekar tomt mest hela tiden det *s* men så är jag ju ensam också. Plus att jag har en massa nerfrysta matlådor i frysen förstås.