tisdag 2 juni 2009
Härliga bilder va? De är från Platanias, Kreta och lånade från apollo.se och vi ska åka dit! Om tre dagar. Fatta vad gött?! Hotellet ligger precis vid havet och verkar jättefint. (Kreta var inte mitt förstahandsval eftersom jag varit där två gånger förut, men resan gick från karlstad så det är ju smidigt på så vis. Dessutom är det inte platsen som är det viktigaste utan att vi åker.) Stackars Lizen som är flygrädd är redan nervös. :(

Jag skulle ju egentligen ha pluggat idag, men detta med resan har upptagit mina tankar fullständigt. Jag har sneglat lite på första uppgiften men inte kommit längre än så. Måste nog försöka börja ikväll eller senast i morgon, annars kommer jag aldrig att orka/hinna göra klart de där två kurserna under sommaren.
Nu är det ju dock lite andra saker som ska fixas innan avfärd. Jag måste exempelvis ha sånadär öronproppar med hål i från apoteket för att utjämna lufttrycket eftersom jag får så förbannat ont i öronen när jag flyger. Sen ska det packas och letas fram diverse grejer, laddas kamerabatterier osv. Mycket praktiska grejer.

Jag älskar Grekland. Varmt, otroligt vackert och underbar mat!

4 kommentarer:

Marie sa...

Åh så härligt det ser ut :-)

Sara sa...

där har jag vart :D förra året! massa god mat och hur mysigt som helst. inte så mycket uteliv men alldeles lagom :) dessutom ganska nära till chania! hoppas ni blir JÄTTENÖJDA! :D de va jag iaf!

Sara sa...

nej kan inte köpa när christian inte är med :) men blir till helgen! vilken jäkla djungel det är! finns ju hundra tusen olika... usch :D vet inte ens hur jag vill ha de i sovrummet och köket.. gah! men men de ordnar sig nog :) haha.. pussar

Titti sa...

Åh,vad mysigt det ser ut!!!
Ha det så gott i värmen!

Kram Titti