torsdag 13 maj 2010

Äntligen hemma från jobbet. Det har varit en lång kväll med oroliga patienter osv. Skönt att få komma hem till en lugn och tyst lägenhet. (Ja, J gör inte så mycket väsen av sig.)

Förut ringde Lina och frågade om jag hade några planer för kvällen och jag berättade att jag jobbade. Tjejerna hade nämligen tänkt att jag skulle ha kommit till stan för att bli lite firad på något vis över att jag är klar med min usk-utbildning. Det var värst vad uppmärksammad jag blir! Och jag blir såklart överförtjust och skitglad för det! :D

Well, det bestämdes dock att vi skulle ta firandet imorgon kväll istället. Jag skickade ett mess förut och frågade ungefär vad jag hade att förvänta mig, skulle det bli hemmakväll hos Lina, middag på stan, utekväll eller något helt annat? Fick ett kryptiskt svar att de skulle återkomma med info senare. Hehe. Spännande värre! Jag fick iallafall erbjudande om att sova över hos Lina och det tackar jag nog ja till tror jag. Fast det beror förstås på vad det blir. Om det blir en trevlig middag på stan så åker jag nog tillbaka hem, men blir det utgång är det skönt att slippa nattbussen. (Spybussen.) Jaja, jag får se imorgon vad de har tänkt sig!

Nu ska jag äta lite frukt och läsa bloggar innan det blir bedtime för mig.

0 kommentarer: