söndag 30 maj 2010

I torsdags var vi då iväg på premiären av Sex And The City 2. Jag och åtta andra brudar. Ja, det var naturligtvis inte bara vi i salongen, det var fullt. Och typ två killar skymtade jag faktiskt också. Innan filmen fick vi lite schyssta erbjudanden och så var det en tävling där den som hade högst klackar på skorna kunde vinna ett presentkort på Scorett. Dessutom var det kvällsöppet mellan 20.00 - 22.00 på Scorett för alla biobesökare. Vi fick även 20 % rabatt på hela sortimentet! Jag höll dock hårt i plånkan eftersom jag skulle till Ullared dagen efter, men några av de andra shoppade sig nya pjucks.

Efter skohandlandet var det dags att få i sig lite mat. Vi gick till uteserveringen på Pitchers och jag käkade Quornfiléburgare med grillad halloumiost och tzatsiki. Mycket gott! Jag och Annika fick åka med Mia hem och vi kom väl hem strax innan 23.30. Då var det bara att förbereda så mycket som möjligt inför fredagens tidiga uppstigning och sen snabbt i säng.

Jag tyckte filmen var bra! Rolig. Men visst var den även väldigt ytlig. Det kan jag erkänna. Mycket kläder, mycket sex och ibland lite tunn handling. Men jag har ju följt de där karaktärerna sen urminnes tider och gillade dom även den här gången. Ibland kan man behöva se filmer som inte är så djupa. Bara få skratta lite. :) Kvällen var jättetrevlig och det var så roligt att träffa allihop!Vinnarens klackar var typ 12,5 cm om jag inte minns fel!


Rödtjut och snacks på Scorett.

Mingel.

My food.

0 kommentarer: