lördag 1 maj 2010

Idag har jag mått riktigt pissigt hela dagen. Vaknade och mådde fruktansvärt illa och hade ont i magen. Det var på gränsen att jag ringde mig sjuk till jobbet faktiskt, och det ska mycket till innan jag gör det! Klarade dock av första etappen ganska bra. Gick och la mig och sov i två timmar när jag kom hem och kände mig väl lite bättre när jag vaknade, även om jag var jävligt trött istället.

När jag väl kom tillbaka till jobbet så mådde jag skapligt men sen kom illamåendet och magontet tillbaka igen och sen har det liksom kommit och gått under kvällen. Mycket jobbigt. Det började redan igår med att jag kände att jag fick konstiga yrselattacker emellanåt. Just nu känns det dock ganska okej med magen. Hoppas jag vaknar imorgon och mår som vanligt igen. Jobbar mellan 7.00 - 16.00 sen är jag ledig på måndag. Skönt det! Ska iväg och shoppa med mamma, syrran och mormor då!

Jag ska kolla lite bloggar och sen ska jag ta kvällen och krypa ner i sängen.

3 kommentarer:

Isabelle sa...

Sv; Tack och detsamma :) Hoppas också du mår bättre snart!

Marie sa...

Jag fick en skaplig kväll med film och macka :-)

Tråkigt att du inte mått så bra, hoppas som du skrev att du mår bättre när du vaknar :-)

Ditt liv är nog snäppet roligare än mitt socialt sett i alla fall. Du träffar ju kompisar och är ute och reser i stora världen :-)

Hoppas du får en god natts sömn :-)
kram

Malla sa...

Usch då, hoppas det är bättre idag! Jag vaknade för en stund sen och hade vrålont i magen :S Undra om jag ätit ngt som jag inte borde äta?!