söndag 30 maj 2010

Idag har jag haft födelsedagskalas. Hade tänkt dela upp det i två etapper där min familj skulle få komma först och sen skulle Jonas familj komma, eftersom de är så många. Nu blev det så olyckligt att bara en familjemedlem kom från min sida, papi, så han kom lite senare än tänkt och var kvar när de andra kom. Jo, det blev visst så för syrran kunde inte idag och stackars mamma har fått ryggskott! Eller vad det nu kan vara. Hon har iallafall jävligt ont i ryggen och har spenderat dagen och kvällen på akuten.

Nu ringde hon! Hon är inlagd på ortopeden. Stackars lilla mamma! Det gör ont i mig när jag vet att hon har så ont att hon skriker av smärta. :( Läkaren trodde att det var ett mycket kraftigt ryggskott men de har inte kunnat undersöka henne ordentligt eftersom hon har så ont. På Mors Dag och allt. Hon förtjänar det inte. Lilla mamma min.

Men förutom att jag tyckte det var synd att inte mamma, Marie och mormor kom, så har det varit ett bra kalas. :) Har fått fina presenter också!
Jag bjöd på pastasallad och vitlöksbaguette och sen på Vårgårdatårta med hallon och mörk choklad. Jonas hade kirrat marängbottnarna, smörkrämen och grädden och jag skötte garneringen. Min älskade J hade även slängt ihop en svingod kladdkaka som var sådär skitkladdig som jag vill ha den! Jag älskarälskarälskar dig, Jonas. Vad skulle jag ta mig till utan dig?


En superfin ram, en blomma + vinflaska, presentkort hos Zaras skafferi, mortel, kökshandduk + disktrasor och förgätmigej.

2 kommentarer:

j sa...

Inte min mening och skrämma dig. Alltså på mig började det med att jag hade ont i huvudet och inte fick behålla min mat. Gick ner 16 kg på två månader och min mens försvann. Gick med tumören i ett år innan de hittade den. och då va de för sent. Vet inte om alla har olika slags,att de kanske inte alls e samma på dig om du förstår =) Jag bildar ingen egen kortison och de har man ju för att leva, så de äter jag varje dag. och fel på sköldskötlarna el hur de nu stavas. Men din kanske e mildare el hur man säger.

Titti sa...

Hallå =) Grattis i efterskott!!!!
Vad kul det ska bli att se dina fynd från Ullared ! Har faktiskt lite ångest över att jag inte åkte i början på maj..... vi brukar alltid åka två ggr per år....men men , det får bli en annan gång ..

Hälsa mamma så mycket från mig och hoppas att hon blir bättre snart.

Kram Titti