tisdag 25 maj 2010

Nu har vi fejat och gnott som två små flitiga myror. Fast egentligen har vi inte gnott så mycket, mer plockat, sorterat och organiserat. Sånt tråkigt, ni vet. Känner mig iallafall på bättre humör, thank god.

Har precis ätit Jonas goda våfflor med blåbärssylt och grädde och kollat på Desperate Housewives. Värre kan man ju ha det. Ska försöka plocka lite till så morgondagen kan ägnas åt att damma, dammsuga, skura och göra iordning ballen, det vill säga, få upp två av tre blomlådor, (har ju fortfarande inga fästen till den tredje) rengöra golvet och få dit mattan som jag köpte igår.
Näsan känns fan värre idag än vad den har varit på flera dagar, om det tar omtag på mig nu blir jag INTE glad. Tvärtom faktiskt. Nu vill jag bli frisk!

Men oj! Här sitter jag i godan ro och skriver och så kommer Jonas in med två rutor mörk choklad och ett litet glas rött till mig! Vi som inte ens hade något vin hemma trodde jag. Jonas hade visst köpt idag. Cute bastard. Och nu får jag faktiskt lite dåligt samvete för att jag var så sur på honom förut när han kom hem med en stor, onödig köksmaskin som kostade skjortan. (Så det var faktiskt befogat den här gången.) Men for now är allt glömt och förlåtet. :) Tack älskling!

3 kommentarer:

Malla sa...

skönt att organisera lite, om än det itne är så kul.
Haha, jag trodde först du menade att vinet hette "cute bastard" :D

Mia sa...

Haha, de är för roliga med sina maskiner! En diskmaskin tro? Olle kom hem igår & berättade glatt att vi köpt en ny grill, för 5000spänn! För en grill?! Sjukt... så nu blir det grillat resten av året för att tjäna in denna! Haha!
Ses på torsdag! Puss!

Anonym sa...

det är skönt när det är organiserat och färdigt!

/annica
familjenbranting.blogg.se