måndag 3 maj 2010

Idag har vi varit i Mellerud på Bloms för att fynda lite. Dessvärre hittade jag knappt några schyssta kläder alls. Jag fick med mig en klänning och en baddräkt hem. Baddräkten tänkte jag ha på vattengympan som jag har tänkt att jag ska bli lite duktigare på att gå på. Lite jobbigt att hoppa upp och ned i vattnet med en bikini på sig eftersom bikinin sitter överallt utom där den ska efteråt.

Jag fick med mig lite andra schyssta saker hem också. Bland annat en hissgardin, lite sköna väggord i trä och en underbar ljuslykta av modell SKITSTOR! Den nätta lilla notan slutade på 1400 kronor. Anledningen till att jag har råd att spendera lite just nu är att jag faktiskt får tillbaka på skatten. Och de pengarna kan man ju lika gärna använda till såna här saker tycker jag.

Vi lunchade i varuhusets restaurang. Där hade de inget digert utbud att välja på direkt. Det enda vegetariska de hade på menyn var pannkakor eller vegetarisk burgare. Och så hade de köttbullar och seg gammal schnitzel. Syrran körde pannkakor och jag åt burgaren. Det var ingen höjdare. Det var ju såndär färdig burgare som bara värms och varken gurka eller tomat eller så i. Lite sallad och dressing bara. Men det var bukfylla iallafall. 80 spänn gick det på.

Just det! Jag har fanimej övningskört idag. Det är första gången på ett halvår och mer därtill. Och det gick skitbra om jag får säga det själv. I år SKA jag ta körkort. Körde till Mellerud och tillbaka, sen körde jag hem mormor och sen körde jag syrran till stan. Kul var det att få köra igen!

Vegetarisk burgare till mig.

Pannkakor med ett gräddtorn till syrran.

Me unt momo!0 kommentarer: