onsdag 5 maj 2010

Jag kan inte med ord förklara hur mycket jag gillar den här bruden alltså. Maria Montazami. Hon är ju alldeles UNDERBAR! Så himla genuin, ödmjuk och genomgod. Ja, jag tror bestämt att hon är en av världens snällaste människor. Och att hon ibland pratar utan att tänka först (med den där karaktäristiska lite sävliga rösten) gör henne bara ännu mer härlig och äkta och otillgjord (är det ens ett ord?). Det kommer många grodor ur den där munnen, vilket roar mig något oerhört samtidigt som mitt hjärta liksom bara sväller för henne.

Hon verkar så himla snäll och gullig och varje gång hon kommer upp i rutan så kommer jag på mig själv med att sitta och fånle. Hon skulle ha ett helt eget program tycker jag. Man kan inte låta bli att tycka om henne på något vis. I love her! :D

Jag säger bara: "Du gamla, du fria, du själögda nord."
Det måste vara ett av världens bästa citat. Ever.

6 kommentarer:

Ananas sa...

Visst var det så att namnet inte kom med, det påstår den personen iaf :) Så kan det ju bli ibland, men då skriver man ju oftast ett meddelande till och berättar att det var denne som skrev. Men men, allt är finfint här. Med dig med?

Malla sa...

Haha, såg det där citatet, väldigt kul :D
Ang Converse, alltså jag vill ha såna också..men..kanske nästa gång :P Men alltså, jag vart helt överraskad då jag kikade på Converse idag - dom har ju märket på insidan av foten?? jag har alltid trott att det ligger på utsidan för folks beskådning alltså!

Ananas sa...

Läste för ett tag sen nånstans att man är väldigt trött när det blir vår. Men det vet jag inte om det stämmer och du kanske har andra anledningar att vara trött. Hoppas du piggar på dig!

Jobbar bara de helger det behövs. Johan har ingen möjlighet att vara pappaledig så jag ska vara mammaledig hela sommaren. Och eftersom jag måste ta ut hel föräldrapenning fem dagar i veckan nu efter att Linus fyllt 1 år så då kan jag bara jobba lör och sön.

Men det ska bli gött att vara ledig en sommar till. Har ju jobbat hela somrar i flera år :)

Anonym sa...

Investera i det vet jag! Jag menar, 50:- är ingenting och dom sitter fan skitskönt :D

Btw, Maria är riktigt härlig, haha :P hon är sån man bara inte kan tycka illa om!

Kram Lising

K sa...

Håller med till punkt och pricka! :) Mail är på väg... :-o Kramar K

TOva sa...

Haha, ja jag har också älskat henne från första stund, och man verkar ju inte vara den enda :)