torsdag 6 maj 2010

Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig.
Det började med att jag blev väckt av att det ringde i telefonen kl 06.40 imorse. Vid den tidpunkten är man nästan 99,9 % säker på att det är från jobbet. Och så var även fallet denna gång. Det var bara att åla sig ur sängen och in i badrummet, sätta på sig fejset för att sedan cykla till jobbet och tillbringa dagen i ett halvvaket tillstånd där.

Självklart var det skönt att få några extra timmar, men samtidigt så känns hela dagen förstörd när man vaknar sådär. Dessutom hade jag faktiskt tänkt börja beta av Måste/Borde-högen. Hade tänkt börja med att putsa några av fönstren och städa litegrann. Det är ju faktiskt städtorsdag. Jag har dock varit så jävla trött hela dagen och när jag kom hem 15.15 hade jag verkligen ingen lust att dra igång med något. Det dåliga samvetet gnager dock i mig för det nu.

Lite duktig har jag iallafall varit för jag trotsade tröttheten och stack ut och sprang trots att min trötta kropp egentligen inte ville. Mina nya skor anlände ju idag och därför ville jag inviga de nya löpskorna. Funkade bra! Trots att benen var tunga som bly idag och jag har ont som fan i benhinnorna sprang jag på min snabbaste tid hittills; 3 kilometer på 21,47 minuter. Well, jag vet att det kanske inte är så mycket att hurra för, men för MIG är det inte alls så himla dåligt!

Nu har jag precis kommit ur duschen och placerat gumpen i soffan. Jag har dagen till ära smort in mig med mitt BodyButter med kokosdoft så det doftar kokos i hela lägenheten. Hehe. Tänkte packa lite Traderaauktioner om en stund. Resten av kvällen blir nog vääääldigt lugn. Imorgon är jag ledigledigledig. Då SKA jag fanimej börja med rutorna. Basta!

0 kommentarer: