fredag 7 maj 2010

Idag tog jag då äntligen tag i mig själv och i mitt hem och påbörjade Operation Fönsterputsning. Fy fan, vilket skitgöra! Jag är apkass på att putsa fönster och återigen inser jag varför jag bara gör det en ynka gång om året. För att jag måste. Det tar ju hur lång tid som helst när man ska putsa in och utsida, samt mellan. Det blir åtta rutor på varje rum. Så idag har jag putsat sexton rutor, jag tog i köket och i det tredje rummet. Vi satte även upp den nya hissgardinen där. Blev helt okej. Trevligt med lite förändring om inte annat.

Well, fönstren kanske inte blev perfekta. Det kan hända att de är lite flammiga här och där, men de är iallafall RENA och jag skulle uppskatta om ni som kommer och besöker mig ibland inte låtsades om eventuella flammor om ni skulle se några. ;) Vardagsrum och sovrum kvar att putsa, inklusive 2 styck balkongdörrar. Kul, jävligt kul.

Syrran kom på besök mitt uppe i putsandet så jag var tvungen att vara lite social också. Sen följde jag med henne och mamma in till stan för syrran skulle ha lite byggrejer, så jag passade på att knöla in alla mina Traderapaket i bilen och få dem postade. Ja, det vill säga hälften av dem. De som inte har betalat ännu får faktiskt också vänta lite längre på att jag ska skicka grejerna.

Fönsterputshinken redo.

Nyputsade rutor i det lilla sovrummet.

Slutresultatet i köket med rena fönster och ny gardin. Den uppmärksamme kan även notera att jag inte skruvat loss de gamla gardinfästena ännu. Jag SKA!

0 kommentarer: