torsdag 20 maj 2010

Ja, tack till Annika och Jenny för att ni tog er tid och svarade på vad ni skulle vilja läsa om i bloggen. :) Enligt er så verkar den redan vara perfekt. Hehe. Fast det är den ju inte. Men det var inget radikalt som ni vill ändra på iallafall.

Ni andra verkar inte bry er nämnvärt vad jag skriver eftersom ni fortfarande inte svarar på min fråga, trots att jag bett er så snällt! Så då får ni skylla er själva om jag skriver massa strunt som ni egentligen inte vill läsa. Men som Marie skrev, så är det förvisso för sin egen del man skriver, men man skriver ju även för sina läsare och då är det ju kul att få lite feedback ibland. Annars tröttnar man så lätt.

Jag har funderat många gånger över att sluta blogga. En av anledningarna är att det känns som att ingen ändå skulle bry sig. Och det verkar ju faktiskt vara sant. Så varför jag har 14 följare av bloggen och 50 andra personer som kikar in regelbundet, är för mig en gåta! På riktigt. Här har ni ju chansen att vara med och tycka, uttrycka er åsikt och påverka men det är det tydligen ingen som vill. Trist. Feedback behövs. Så är det bara.

1 kommentarer:

Sister Mary sa...

Mindre om sjukdomar och trötthet ;)