torsdag 6 maj 2010

Som jag berättade i mitt tidigare inlägg så har jag fått mina pjucks som jag beställde från Stadium i söndags. Det kallar jag snabba ryck! Jag var helt ivrig att få öppna, titta, klämma och pröva. Som tur var så passade alla skorna och jag är skitnöjd! Conversen visste jag ju skulle passa och de såg ut som sig bör. De vita sneakersen (?) från WARP älskade jag vid första ögonkastet. Extra mycket på grund av den häftiga sulan som är turkos! Dessutom var de mycket behagliga att ha på sig.

Löpskorna från Nike var ju lite väl gröna för min smak, men de var sköna på foten och jag var tvungen att gå ut och terra dem in action på en gång. De fullföljde sin plikt med ett Mycket Väl Godkänt som slutresultat. Det var roligt. Jag hade så in i helvete ont i benen idag redan innan jag började springa, speciellt på vänster ben. Undrade i mitt stilla sinne om jag ens skulle orka med första kilometern. Men stönig som jag är så fortsatte jag såklart och det gick allt. Men oj, vad ont jag hade när jag kom hem. Nu känns det bättre.

Imorgon blir det dock ingen löpträning för min del. Har tänkt att köra lite yoga, samt träna mage och rygg istället. Jag skulle ju ha varit iväg på ett yogapass idag men jag kände inte att jag orkade eftersom jag varit så trött hela dagen och bara tanken på att sitta två timmar i en buss dränerar mig på energi. Synd, för jag hade verkligen velat köra det där passet. Kändes så himla skönt förra gången och jag vet att jag behöver få komma ner i varv, bara andas och känna lite inre harmoni. Jag är alldeles för stressad jämt och ständigt. Men så är det ibland, jag orkade helt enkelt inte idag. :(

Nu ska jag svara på ett lååångt mail från käraste K♥.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vilka fina nya skor du köpt! :) jag har letat efter ett par höga vita converse men finns ju inte!!!

Ja, dom är axelbandslösa ;) perfekt och skitsköna! Dock vet jag inte om gummigrejen som är inbyggd ska vara under tutten eller ovanför? Hahaha. Det var skönast att ha dom ovanför.. :P

Kram Lising

Buzaan sa...

Fina skor du köpt.. Ja letar som en tok efter Converse då ja sett ett par gråa som ja vill ha.. Men dom finns ju inte överallt dessvärre..
Finns på Ellos men leverans tiden är 25e September.. O då är ju den säsongen på sånna skor slut :(
Så trist när man verkligen vill ha ett par..

K sa...

Åh vilka snygga skor..me like!! TACK för mail, svar kommer asap! Kramar i massor!