torsdag 20 maj 2010

Sovmorgon. Kunde inte bli annat med tanke på tidpunkten jag kom i säng igår kväll. Gick upp runt 11-tiden.
Känner mig inte direkt piggare idag, men ska ändå följa med jobbgänget till Vårruset och får helt enkelt GÅ runt i sakta mak istället. Det är väl egentligen den enda planen för dagen faktiskt. Vi åker dit ganska tidigt - runt 16.30 redan, vi ska plocka upp lite folk på vägen och så också.

Angående mitt förslag till en eventuell Dagens Fyndoutfit så tror jag att jag lägger ner det projektet. Det verkade inte vara några intresserade av det tyvärr. :( Av cirka 60 (+- några) regelbundna läsare så svarade endast två stycken på frågan om det verkade vara en rolig grej. Den ena var för och den andra var måttligt intresserad. Så en intresserad plus mig själv.... Njaa. Det räcker nog inte riktigt.

Ni är dåliga på att svara på frågor emellanåt, kära läsare! Det är inte ofta jag ställer frågor men ibland så, och vid de tillfällena får man nästan aldrig några svar. Trots detta gör jag ett nytt försök. Jag är envis! Vad vill ni läsa om egentligen? Är det något jag ska skriva mer/mindre om/ändra på/utelsuta helt? Och vad är det som gör att ni läser min blogg? Vad håller er kvar? Vore tacksam om några fler än två st snälla människor svarade på detta, även om alla svar räknas och vägs in såklart! Jag blir glad för alla svar.

4 kommentarer:

Annika sa...

Jag tycker att du skriver på ett intressant och roligt sätt, och
jag älskar din blogg precis som den är!
Tycker du har en bra blandning på innehåll. Jag tycker inte du ska ändra på något. Utan fortsätt bara i samma anda :D

KRAM

jenny sa...

Håller med Annika!

Sophia sa...

Jag tycker också att den är bra som den är!

Krya på dig!

Kram Sophia

Malla sa...

Oj förlåt förlåt :(
Jag trodde du syftade på inlägget med outfit och tänkte att "det har jag ju redan svarat på".
Jag öljer dig för att du har en blandning av mkt, vardag, mat, bilder osv. Man blir inspirerad av att kika in här!