tisdag 4 maj 2010

En jobbrelaterad sak har gjort mig ledsen idag. Men jag har bestämt mig för att skita i det. Jag är så trött på falska personer som bara tänker på sig själva. Det riktigt står mig upp i halsen!
Det var skönt att komma ut och springa och rensa skallen lite. Jag har inte sprungit något på en vecka eftersom min hals har mått lite sisådär, men det gick bra. Jag har varit duktig och tränat varenda dag denna veckan hittills. Får se om jag orkar fortsätta ända fram till fredag.

Robert gick precis. Vi har suttit ute på balkongen och snicksnackat, men det var inte särskilt varmt.
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Plockat lite. Detta ständiga plockande! Har även mina lagt dassiga, vita kläder i ett klorinbad i hopp om att de ska fräschas upp en smula. Det brukar göra susen.

Ikväll har jag hört ryktas om grillpremiär av min käre sambo. Hur det blir med den saken återstår att se då vi varken lagt köttet i marinad, tvättat & gjort iordning grillen eller förberett den hemmagjorda potatissalladen ännu.

Imorgon ska jag på lönesamtal med min chef. Spännande. Jag tror jag kan höja lönen med typ 5 spänn extra/timme! Och det gör ju ganska mycket skillnad på en månad. :)

1 kommentarer:

Pearldrop sa...

va? får du ha lönesamtal som timvikarie? det ha rjag efterfrågat två-tre gånger och fått höra att "timvikarier är inte berättigade lönesamtal", både från två olika chefer OCH facket!! :O