måndag 23 januari 2012

Imorgon får vi hembesök av BVC-tanten som ska se om lilla Molly fortsätter öka i vikt eller inte. Under helgen har hon knappt fått någon ersättning alls, så jag hoppas hon klarar sig bra på min mjölk nu. Vad innebär det där hembesöket egentligen? Mer än att lillan ska besiktigas alltså. Förväntas vi bjuda på kaffe med dopp?

Inatt var Molly vaken mellan 04.00 och 09.00 och ingenting vi gjorde dög åt lilla damen. Vi är således ganska trötta här idag. Har tagit en kort promenad till ICA för att få lite frisk luft. Det gjorde gott, men det känns att jag är väldigt svag. Hade inte orkat gå mycket längre, då jag blir så trött och får lite ont när jag står/går för mycket. Nu sover den lilla sötnosen sött i babykorgen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

De besiktigar hemmet så de ser att ni duger som föräldrar, annars ringer de socialen... haha nej då. Det är väl skönt att slippa pallra sig halvt mörbultad med en nyfödd till bvc. De väger och mäter. Hos oss ville de gärna se skötplatsen.
Usch jag minns hur det var i början, det gjorde ont att gå längre sträckor, sitta längre stunder och till råga på allt fick jag hosta och varje hostning gjorde att underlivet verkade spricka igen!!
men kroppen läker fort.

Essi sa...

Jag tror inga Milla dom förväntar sig att du ska orka fixa någon fika, vill bara se att ni har det bra och att Molly växer. Så oroa dig inga för de där, vila upp dig istället så gått de går :) KRAM

Malla sa...

kanske lite kaffe och en kaka? fast jag tror de flesta brukar tacka nej :) eller en kopp te,det vill hon nog ha :D

Zara sa...

När vår BVC-sköterska kom hem när jag fick Minna låg jag i sängen med mjölkstockning, hemmet såg ut som skit och någon kaffe och kaka var det inte läge för. De ser nog de flesta varianter :) Skippa dammsugningen och sov istället (men lite kaffe kan man kanske bjuda på).