onsdag 25 januari 2012

Inatt vaknade Molly efter ungefär 3,5 h och ville ha mat. Sen låg hon vaken en timme och hackade och smågrät som om hon ville ha mer, så jag erbjöd bröstet igen eftersom jag antog att det snarare var närheten hon var ute efter. Efter fem minuter sov hon igen. De senaste gångerna har hon varit jätteduktig och hittat greppet nästan direkt!

Jag har försökt ringa spec. Mvc för att få tag på ett intyg på min bristning som ska skickas till försäkringsbolaget. Skulle behöva sjukskrivas också eftersom jag bland annat inte kan sitta fortfarande pga min onda svanskota. Men en vecka utan läkarintyg får man väl sjukskriva sig? Läkaren var helt emot sjukskrivning innan jag gick hem från sjukhuset.

Här kommer en bild på mitt hjärta när hon har ögonen öppna för en gångs skull. Den är tagen på avd 11 innan vi åkte hem.


4 kommentarer:

Zara sa...

Vad söt hon är! Ja, en vecka är ok utan läkarintyg...vad var det för läkare du hade? Har dåliga erfarenheter av en specifik läkare på kvinnokliniken/gyn/förl, funderar nästan på att anmäla honom (han missade mina moderkaksrester = jag höll på att förblöda + har gjort massa fel under min gravkontroller också) och är det han som nekat dig sjukskrivning tycker jag du ska prata med någon annan. Kram!

Zara sa...

Aha, det var inte "min" dr men den du hade är lite speciell när det gäller den sociala kompetensen och empatin har jag fått för mig :/ Positivt i det hela är att jag känner till nästan alla läkare iaf, haha :)

Therese sa...

Gudars vilken sötnos! Stort grattis till er!
Hoppas du läker bra och så snabbt det bara går. Kram

Zandra sa...

Hej! =) Visste inte att du/ni fått en liten prinsessa..har tyvärr glömt att följa bloggen sen ja bytte dator! SUPER STORT Grattis =)))))) <3 Kramisar i massor!!!!