tisdag 17 januari 2012

Tack för alla era kommentarer och tips och råd angående amningen. Jag uppskattar det otroligt mycket! Jag ska försöka att inte jaga upp mig över den jädrans mjölken och hoppas på att den kommer igång snart.

Vi blir kvar tills imorgon åtminstone eftersom gulsotsvärdena stigit lite igen. I övrigt äter hon det som erbjuds och sover lugnt och sött. I två nätter nu har hon sovit så jag varit tvungen att väcka henne för att ge mat. Bjuder på en bild på det finaste jag har. Vi kan inte titta oss mätta på henne. <3


7 kommentarer:

Beatrice sa...

Men så mysig bild mmmm känner nästan doften av henne
har jag missat namnet eller ????

Anonym sa...

Hon är helt underbar Milla !!!!! Kram kram /Titti

/Spökmamman sa...

Åh vad fiiiiiiiin!!!!!!!!!! <3

Frida sa...

Hon är helt fantastisk!!!

Det där med mjölken är supersvårt. Jag hade aldrig några bekymme, utan för mig / oss fungerade det från allra första början. Men det jag hört är att man ska försöka att inte oroa sig och bli stressad (men hur lätt är det egentligen, klart att man vill kunna amma sitt barn om man väl ställt in sig på det), dricka mycket vatten, amma så ofta som möjligt och gärna låta bebisen ligga och snutta. Ju mer och oftare bebisen suger desto mer mjölk, men det tar några dagar innan det fungerar.

Sen får du inte snöa in dig på amningen, det är så många som inte ammar och deras barn mår lika bra. Jag ska hålla tummarna för att det kommer igång för dig, men du duger mer än väl som mamma även om det inte skulle fungera.

Kramar

Jane sa...

Vilken fin liten fröken! :)

Linda Griffin sa...

Såå fin hon är!! ♥

terese sa...

Grattis igen, vilken sötnos den har ni gjort bra ;)