tisdag 3 januari 2012

Som ni kanske vet har jag varit (och är fortfarande) överdrivet förtjust i citrusfrukter denna graviditet. Jag har frossat i satsumas, clementiner, apelsiner och färskpressad apelsinjuice. Ja, jag har liksom gått crazy. Ska jag vara ärlig så sitter jag just nu och sippar på ett glas juice och äter en clementin till. Haha!

Häromdagen tog sig detta citrusbegär ännu större proportioner. Jag köpte mig ett nytt Body Butter från Body Shop. Gissa vad det var för doft? Jepp - satsuma! I söndags testade jag det för första gången och det doftar alldeles ljuuuuvligt. Jag har god lust att smaka på det. Natten till igår drömde jag om apelsiner, förmodligen på grund av att jag kände små, underbara doftpuffar komma lite då och då under natten. Syrran sa igår att det säkert inte kommer ut någon bebis utan att det antagligen kommer en liten apelsin istället! :D

2 kommentarer:

Wilda Mathilda sa...

Hahahaa! Jag är likadan!!
Är ständigt sugen på grapefrukt och satsumas.

KRAM

Zara sa...

Ja, ut kommer dom :) Nåt som faktiskt hjälpte mig lite när det var som ondast var att tänka att varje värk är en värk närmare målet, och att försöka byta ställning och ta typ tre värkar här, tre värkar där- på nåt sätt känns det mer uthärdligt då. Du fixar´t!Har du varit på föreläsningen på Förlossningen? Kvällen på måndagar jämna (??) veckor tror jag.