söndag 18 maj 2008

igår var en soft dag minsann. jag gjorde typ ingenting förrän gabbi och nicolas kom hit runt sju.
jag var rastlös hela dagen, och funderade på att städa och göra nödvändiga saker, men hade ingen ork eller energi och lusten till att städa var någon helt annanstans än här.

mia ringde runt tio, så vi pälsade på oss och gick dit för att umgås lite. satan vad jävla råkallt det var! två grader bara. helt sanslöst.
thea var lite kramsjuk och ville kramas med nicolas hela tiden. de var så söta att jag fick ont i hjärtat. och längtan efter en egen liten var större än någonsin.

jag och mia satt och försökte planera lite inför min kommande födelesedag. tänkte gå ut och käka lite mat och sen kanske bowla eller gå ut och partaja lite efteråt. vad säger ni, låter det som en bra idé? kom gärna med förslag på var vi kan gå och äta också. blir helgen 30-31 maj, förmodligen den 30:e, eftersom grabbarna har herrmiddag den 31:e.

nu ringde de från jobbet och frågade om jag kunde komma och jobba kvällen, för de hade tydligen åkt på magsjukan, så de behövde personal pronto! jag tackade vänligt men bestämt nej med tanke på min tid hos läkaren imorgon bitti, som jag väntat på i nästan ett år. inte så kul att behöva ringa återbud pga att man är kass i magen.

nä, nu ska jag göra något vettigt, som att bädda sängen exempelvis.
nicolas är sötare än socker. de där ögonen kommer krossa många flickhjärtan i framtiden.
thea vill kramas, medan nicolas verkar undra vad fan hon håller på med.
söta lilla theafisen lipar. hur kan man vara så vacker?
stor och liten bråkar om datorn. inget tvivel om vad som kommer bli deras framtida karriärval.

2 kommentarer:

Mia sa...

Va söta! de är de små liven! Hehe!
Jag röstar för Alfies! Datum får vi kika på...
Puss!

Milla sa...

ja, de är otroligt söta. alfies funkar utmärkt för mig. väntar på ett inlägg i din blogg nu!