tisdag 20 maj 2008

det har varit en relativt händelselös dag idag, förutom besöket hos min ljuvliga handläggare på arbetsförmedlingen då förstås.
jag gick faktiskt och la mig en sväng runt tolv sådär, för jag var så jävla trött. egentligen tänkte jag bara ligga och läsa och vila lite, men jag somnade som en stock. vaknade kvart över ett igen.
robert var här en kortis, vi spelade skipbo och satt trotsigt ute på balkongen, trots det shizofrena vädret. det var skitkallt så fort solen gick i moln. och förut åskade det dessutom! läskigt.
blev ingen tur till stan, men syrran fixade morsdagspresent, och det var ju bra. :)

mitt paket med böcker kom idag också och lyckan var total, för jag läste ut "jack" igår, så tajmingen kunde inte ha varit bättre. igår fick jag dessutom den fina klänningen som jag beställt från ellos, men var tvungen att returnera pga fel storlek, nu fick jag en ny och den var supersöt verkligen! gillar den som fan.

jag och jennie var och tränade low mix förut. det var ett roligt pass. ett rent konditionspass i en timme. det kändes verkligen i knäna efteråt dock, och nästa gång får jag nog använda mitt knäskydd tror jag.

imorgon har jag inga direkta planer än så länge. jag borde försöka städa lite. ska försöka. litegrann.
verkar som att magsjukan går på jobbet, dock inte på den våning som jag anser är min våning, där jag är mestadels, utan på en av de andra. men ändå. tur att jag inte ska jobba förrän på lördag för den skiten vill jag inte åka på! haha. "den skiten."

dags att avrunda. blir nog snart sängen och en av de nya böckerna skulle jag tro.
godnatt.

1 kommentarer:

Nathalie sa...

Härligt med lite nya böcker! Och nej usch passa dig för magsjukan.. det är inge vidare trevligt inte! jo förresten, jag är deltidsanställd, så fast är jag med då dock inte heltid!