söndag 17 maj 2009

Då var den här helgen snart slut. Jag tycker veckorna går så jäkla snabbt!
Jobbandet har gått finfint idag, det var rätt lugnt under kvällen som jag misstänkte. Det mest dramatiska som hände idag var när jag skulle cykla hem förut och två rådjur hoppade över vägen mitt framför mig! Jag höll på att bajsa i brallan! Jag var inte riktigt beredd på att de skulle studsa över vägen där jag långsamt kom cyklandes, gäspandes och med tankarna långt borta. Ingen skada skedd iallafall.

Jag hörde att det skulle bli mulet och eventuellt regn imorgon. YES! Hoppas verkligen det. Det trodde ni aldrig att jag skulle säga va? Jag som älskar sol, värme och ljus. Men imorgon skulle det passa mig utmärkt om det regnade lite, för då kanske jag får någonting gjort i pluggväg också. Hör ni det, vädergudar? Give me some rain! Jag kan bara inte med att sitta inne framför en dator och plugga om solen skiner ute. Det gäller att ta tillvara på de fina dagarna för man vet aldrig hur många de blir eller när de kommer igen.

Jag och Jonas har kollat på ett avsnitt av The Office nu ikväll. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar Steve Carell!

1 kommentarer:

Vitt o Vältummat sa...

Tur att det inte hände en olycka...eller två...där på vägen med rådjuren!
Ha en bra dag
Kram/Åsa