fredag 15 maj 2009

Vädret var lite omväxlande. Ena stunden sken solen, sedan blev det grått och mulet och det började blåsa. Men inget regn iallafall. Det var skitroligt, även om det kanske kunde ha gått lite bättre för min del. Jag orkade definitivt inte springa hela vägen eftersom jag hade ont i benen och dessutom drabbades av en fruktansvärd "håll" redan den första kilometern, och den höll i sig hela jävla rundan. Skittrist. Nästa år ska jag nog försöka träna lite innan så jag orkar springa hela vägen. Men jag tog mig runt iallafall till slut.Saras dinner.Sara laddar upp och Gaby ser lite sammanbiten ut. Undrar vad hon funderar på?Sara bankar skiten ur en mygga och vann myggmedel.

Nummerlapparna ska förstås sättas på plats innan loppet. Här är hela laget samlat, förutom moi, som ju står bakom kameran.Jovisst. Peter Siepen var konferencier även i år, och fastnade ännu en gång på bild i min kamera. Denna gången tillsammans med Blossom.


Gaby och Sara är sjukt peppade och värmer upp tillsammans med SATS-instruktören och 8000 andra glada människor.

Träning i grupp när den är som bäst.

Picknick efter ruset.

Mycket godsaker fanns i picknickpåsen, bland annat crostini, tunnbröd, sallad, fil, päroncider och choklad. Vi festade loss riktigt.


Lina är rockringskungen i gänget och hon rockade under glada hejaramsor och vann en liten verumbakterie att sätta på nycklarna. Även Lizen vann en.


Kom igen Lina! Rock on! ;)

Vi deltog i diverse tävlingar, till exempel skulle man kasta ringar på olika produkter från Garnier och så kunde man vinna olika saker därifrån. Sara var duktig och vann en solkräm! Jag hade svarat på frågorna som var i häftet som följde med när man fick sin nummerlapp, med förhoppningar att vinna 7000 kr i presentkort på Fritidsresor. Det gick dock inte vägen. Attans. Och sen rockade ju Lina och Lizen också. Vi gick runt bland tälten och fick lite gratis smakprov på olika grejer, och några av oss tog en prenumeration på ToppHälsa (3 nummer för 49 kr) och fick en träningsjacka samt en träningsdvd på köpet. Sweet!

På det stora hela hade vi riktigt kul, och jag tror jag pratar för oss allihop! En riktig folkfest är det. Nästa år ska jag som sagt försöka träna lite innan bara.

0 kommentarer: