lördag 30 maj 2009

Vilken kväll det var igår alltså! Vädret kunde inte ha varit bättre, varmt och skönt och tillsammans med alla mina goda vänner på en filt i gräset mådde jag som en prinsessa. Jag hade verkligen skitkul! Vi började kvällen på Sandgrundsudden där vi bredde ut en massa filtar och inväntade alla som skulle komma, sedan högg vi in på maten, som för övrigt var jättegod tycker jag. Vi åt, drack och satt och pratade och jag kände mig så lycklig! Det är inte alla som har så många fina, underbara vänner som jag har, det är jag väl medveten om och jag är stolt över att vara en av de som har lyckan att ha det. Jag fick dessutom en mycket bra födelsedagspresent, presentkort på Forex till en resa som jag hoppas blir av snart. Tack!
Efter maten spelades det lite kubb. Timmarna gick fort och snart var det dags att dra ut på krogen för att svänga sina lurviga.


Robin och Marie njuter i solen.

The food. Värsta stora grillplankan med mycket smaskigt på.

Master of kubb, Jonas himself.

Gaby, Sara och Milla.

Hela underbara gänget i solnedgången.

Well. Vi hamnade på Ankan. Jag kommer ihåg att några gick fram till dj:n och bad honom gratulera födelsedagsbarnet, alltså moi, och det gjorde han minsann. Det sjöngs ja må hon leva och jag fick önska en låt. Önskade naturligtvis Cha-cha Slide, men den hade han inte så Lina tog någon låt som hon tyckte var bra istället. Tror jag? Ja, ungefär där någonstans började minnet bli lite suddigt. Jag har något svagt minne av att jag spillde öl (eller någon annan slags dryck) på hela min arm och att Sara kom till undsättning genom att slicka upp det. Haha! Ligger det någon sanning i detta Sara eller har jag bara drömt det? ;)

Jag hade egentligen inte tänkt dricka så mycket inne på Ankan med tanke på att jag redan dragit i mig två öl och en flarra vin innan och redan kände mig lite tipsy, så jag gick till baren med tanken på att köpa en enda öl och inget mer på hela kvällen. Tji fick jag, plötsligt dök det upp födelsedagsdrinkar på löpande band och jag var naturligtvis inte sen att tacka och ta emot. Man är väl väluppfostrad liksom! Bjuder ens kompisar på drinkar får man ju ta emot!
Större delen av kvällen spenderades iallafall på dansgolvet och sedan fick vi åka med Saras sambo hem.

Vid det här laget var jag något ehrm... ofokuserad. Varken jag eller Jonas var såpass klara i skallen att vi kunde gå och lägga oss direkt så vi gick upp, fyllde en stor flaska med vatten och gick ut och gick en promenad i hopp om att nyktra till lite. Dessvärre hjälpte det föga så det var inget annat att be för än att ändå gå och lägga sig. Klockan var då efter 04.00. Hinken fick naturligtvis följa med som ett moraliskt stöd bredvid sängen. Jag kan meddela att den dock inte behövde användas. Vaknade runt 12.30 med en blåsa stor som en basketboll, gick upp och kissade och la mig sedan igen. Och där har jag spenderat dagen. Till sängs med massa Desperate Housewives-avsnitt. Egentligen har jag inte varit särskilt bakfull, utan mer trött och seg i kropp och skalle. Tyvärr var jag tvungen att tvinga mig ur sängen för att baka muffins inför morgondagen, det krävdes en enorm kraftansträngning kan jag säga.

En av alla födelsedagsdrinkar! Färgglad och fin. Den ser giftig ut men den smakade skitgott.

Ännu en färgglad födelsedagsdrink. Och en linslus som heter Sara i bakgrunden.

Halva styrkan på dansgolvet. Ja, ni ser ju själva åt vilket håll det börjar gå nu.

Två glada och överförfriskade brudar.

Lyckliga och jävligt vingliga utanför vår ingång hemma.

Jag vill tacka alla er underbara vänner som var med igår och gjorde min "födelsedag" till en oförglömlig kväll. Det var längesedan jag hade så roligt!

Tack! Jag älskar er allihop.


3 kommentarer:

Sara sa...

det låg en sanning i de där förutom att de va en drink du spillde. den var god förresten :D:D hahaha.. mer såna sommarkvällar röstar jag för! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

sister mary sa...

det va grymt! det var kärlek!

gaby sa...

ja hade skitkul i fredas!!!! de tycker ja verkligen att vi ska göra om igen.. :) ja ska lägga upp lite bilder på bloggen snart.. ska bara få tid.. nu ska ja duscha bort allt sand först.. va till bomsta ida.. de va nice! grattis gumman. puss