fredag 15 maj 2009

Jag har inte hunnit plugga idag heller. :( Illa. Det dåliga samvetet börjar komma nu. Och i helgen hinner jag fan inte heller plugga nämnvärt. Får försöka ta nya tag till veckan som kommer istället.
Förut träffade jag Robert. Vi var ute och gick lite, tills vi hittade en bra bänk där vi kunde sätta oss och sola och prata strunt. En konstig tant stod och spanade på oss i sitt fönster i över en timme. Hon bankade på rutan och pekade på klockan(?) Vi fattade nada. Sedan öppnade hon fönstret och stod där och glodde. Hon mumlade även om att ringa polisen. Hon kunde inte ha varit helt frisk. Får man inte sitta på en bänk och samtala och sola längre eller? Well, vi bestämde oss iallafall för att gå dit någon dag nästa vecka också och sätta oss och se om hon beter sig likadant då.

Sedan tog jag cykeln till Rebecca för vi skulle jämföra våra scheman och kolla om vi kunde byta lite turer med varann i sommar. Det slutade med att vi endast kunde byta en enda, ynklig liten tur. Jag har det jävligt tjockt med jobb både i juli och augusti. I juli tror jag att jag bara var ledig fem eller sex dagar på hela månaden. Juni däremot är väldigt luftig, då jobbar jag nästan ingenting istället. Tråkigt att det blir så. Jag vet ärligt talat inte alls hur det ska gå att kombinera jobb på heltid/flytt till nya lägenhet/plugg på heltid/flyttstädning av gamla lägenheten/renovering osv. Det känns helt omöjligt. Jag vill ju kunna njuta lite av sommaren också. Sola, bada, grilla, dricka öl, träffa kompisar och kanske gå ut en gång eller två. Men det verkar inte direkt möjligt. Dessutom är jag bara ledig EN dag mellan arbetspassen också. En gång på hela juli och augusti månad har jag ledigt två dagar i sträck. Woho. Ett riktigt ihopplockat schema har jag, med jobb på alla avdelningar. Hoppigt och jävligt. En dag här och en dag där. Dessutom jobbar jag mååånga dagar i sträck. Fy fan.
Apropå jobb så ska jag jobba nu i helgen. Dagen imorgon och kvällen på söndag. Skönt det, för jag kommer inte ihåg senast jag jobbade såhär lite som jag gjort denna månad.

Jag är trött. Det blir sängen någorlunda tidigt ikväll hoppas jag.

1 kommentarer:

Malin sa...

usch, det där verkar inte alls mänskligt!!! Du får söka till oss när nu är klar om inte annat! Kramiz M