fredag 8 maj 2009

Om ni undrar varför jag inte skrivit något idag och vad jag har haft för mig, är svaret ganska givet, PLUGGAT! Hela jävla dagen dessutom, med några få avbrott vid matintag, toalettbesök, mariebesök, sarabesök och matlagning nu under kvällen. Men nu är jag nästan klar! Har lite finputsning kvar samt lite källhänvisnigar och sånt. Känns så jävla gött! Och inget dåligt samvete har jag fått heller, för vädret har varit lite sisådär nu i några dagar vilket har gjort det till perfekt pluggväder. Klart man får lite dåligt samvete när man sitter inne framför datorn om soler skiner utanför fönstret. Denna kurs var till skillnad från Etik och Livsfrågor, riktigt rolig och intressant. Människan socialt och kulturellt heter den, och jag har som vanligt skrivit flera historier/berättelser/noveller i de olika studieenheterna. Jag älskar som bekant att skriva, och har varit alldeles uppslukad!

Datorjäveln har blivit än mer jobbig. Väääääldigt långsam emellanåt och förut när jag satt och skrev som bäst stängde den av sig! Då kan jag lova att det var en person i det här hushållet som skrek alla fula ord som fanns och eventuellt dök det även upp ett par nya. Jävlar, vad arg jag var. Som tur var hade jag hunnit spara allt utom typ tre rader eller något. Tack och lov.
Jag har dock insett att situationen är ohållbar och idag beställde vi en ny dator till mig. (Jonas beställde en rättare sagt.) Det är en ganska basic dator, men den passar nog mina behov, som inte är så stora egentligen. Ska bli underbart med en ny, alldeles egen dator! Nu är jag dock 5000 kronor fattigare, det svider lite.

Nu ska jag och Jonas kolla på Arrested Development, en amerikansk serie som Lina tipsat om. Vi fick låna en box av henne med hela första säsongen! :)

Min nya dator! Levereras förhoppningsvis till veckan.

0 kommentarer: