tisdag 12 maj 2009

Det har varit en lång dag. Lektionen gick bra och nu har jag fått mitt cerifikat i HLR. Dock hade min lärare glömt bort att vi stämt träff idag för att jag skulle få nya studiehandledningar, men det löste sig ändå till slut och jag fick med mig en drös hem. Nästa kurs som ska påbörjas när jag är klar med Människan socialt och kulturellt, är Arbetsmiljö och säkerhet. Det verkar skittråkigt.

Jag är så trött idag. Har känt mig lite konstig i flera dagar. Jag har haft ont i en av de där knölarna som sitter bak i nacken på sidan och liksom "håller upp" huvudet. Skitkonstigt. Mamma sa att det är geniknölarna som värker av för mycket pluggande. ;) Idag har det känts bättre. Kanske beror på att jag ine pluggat på några dagar nu. Hehe. Jag har även haft lite småont i tinningarna. Fast det var bara i en dag eller så. Idag har jag även mått illa. Och som sagt varit jävligt trött. Usch. Hoppas det har gått över tills imorgon. Nu ska jag sluta diskutera mina krämpor.

Min dator anlände idag. Just nu står den bara och ser fin ut, men imorgon är det tänkt att jag ska börja använda den.
Vi gjorde en skitgod ostpaj till middag idag! SÅ god. Eget recept och allt.
Imorgon är det dags för vårruset. Jag känner mig icke laddad. Men det blir nog kul ändå. Har dock haft ont i benhinnorna i några dagar så vi får se hur mycket jag orkar springa. (HA! Så mycket för att jag skulle sluta beklaga mig över diverse krämpor. Orkar inte hålla mig!)

Usch, vad jag mår illa känner jag, skulle bara fattas att man blir sjuk nu också. Jag måste nog snart gå och lägga mig och sova.

1 kommentarer:

Mamma Dee sa...

Jag håller på med Arbetsmiljö och säkerhet nu =( Inte så motiverande lär nog aldrig få MVG =( Har ingen lust att plugga just nu! Bröllopet tar all min energi! Hoppas ni får de trevligt på vårruset =) Kram