söndag 17 maj 2009

Vad härligt det var att få sova ut idag! Jag sov nästan till klockan 11.00. Superskönt.
Nu ska jag snart dra mig iväg mot jobbet för ännu ett arbetspass. Gött att jobba kväll faktiskt, då det oftast är lite lugnare, även om jag egentligen föredrar att jobba dag eftersom man har eftermiddagen/kvällen kvar att hitta på något annat sen. Men idag är det söndag, och på söndagar brukar jag inte göra överdrivet mycket ändå så det gör inget att jag jobbar ikväll.

På tisdag ska nog jag och Jonas åka till Solareturen en sväng och jag hoppas på att hitta diverse fynd och sen ska vi även till Stuvbutiken och köpa de där fina tapeterna till hallen om de finns kvar. Hoppas!
På tisdag är det dags för den här terminens sista lektion, sedan är det en föreläsning den 26:e maj, sen är det "sommarlov". Inte för mig då som ska plugga över sommaren också, men det är iaf ingenting i skolan utan det är bara självstudier hemma som gäller. Ganska gött.
Imorgon MÅSTE jag verkligen sätta igång med pluggandet igen, även om det känns sådär motiverande just nu. Jag måste göra klart Människan socialt och kulturellt-kursen och sen börja med nästa kurs. Det är så jobbigt med massa måsten!

Nej, nu ska jag göra mig redo för arbetsdagen.

2 kommentarer:

Vitt o Vältummat sa...

Hittade dig från...jag minns tyvärr inte var men när jag läste din "presentation" så skrattade jag högt! Gud så härligt du har skrivit om dig själv. Måste visa Lars när han kommer hem...Jag länkar hit! En tjej i min stil!
Kram/Åsa

Malin sa...

Kul att du tycker det!!! Har faktiskt fått en hel del beställlningar så det är superskoj! Hoppas du får lite söndagsmys när du kommer hem från jobbet! Kramiz M