tisdag 5 maj 2009

Förut när jag var på sjukhuset kunde jag knappt hålla gråten borta när jag såg nyblivna mammor komma gående med sina små bebisar i kuvösen. Jag kanske aldrig kommer att få bli en av dem.

NärKursiv jag gick runt på stan såg jag massor av människor ute. Lyckliga människor. Sådana som slipper oroa sig för konstiga åkommor. Åh, vad jag önskade att jag kunde vara en av dem. De gick omkring där friska, lyckliga i sin lilla värld och hade ingen aning om vad som försiggick i mitt huvud. Visste inte att jag avundades dem. Att jag gjorde allt för att inte börja gråta när jag mötte någon med barnvagn.

Min situation är inte livshotande, men det känns så tråkigt att ha fått ett negativt besked när värdena var så bra senast. Mina värden är egentligen ganska låga om man jämför med vissa andra. Men det hjälps inte. Jag ÄR orolig för vad som kommer ske i framtiden, Måste jag opereras så småningom? Operera mig i hjärnan. Det känns läskigt, men jag har inte tid att haka upp mig på det just nu. Skola, jobb, pengar och lägenhet räcker för tillfället.

3 kommentarer:

K sa...

Men åh, skickar en stor kram. Vet inte riktigt vad jag skall säga, annat än att jag kommer hålla tummarna SÅ hårt en dan du kanske kommer vilja ha bebis. Har inte läst bloggar på ett tag så jag missade detta totalt. Kram igen iallafall.
Apropå praktikvalet tycker jag du gjort toppenval! På Mava händer det JÄMT grejor, och personalen är BÄST! :) Förlossningen måste vara fantastisk och diabetescentrum är säkert skitbra det med. Lycka till!!
Hoppas du får en braig dag idag.

mariekjerulf@hotmail.com sa...

Skickar lite styrkekramar!
Du fixar detta!

Jag jobbar oxå som uska och ska nu i sommar jobba på en barnavd för första gången. Det ska bli spännande.
Just nu är jag pers ass....

Må så gott

Tessan sa...

Men oj, jag vet inte vad jag ska säga om allt det här... Fy fan kanske... Hur som helst hoppas jag att du visst kan få en egen bebis och att din graviditet (när den blir) inte blir alltför besvärlig. Usch, förstår om du är superledsen. Det blir ju en annan också bara av att läsa ditt inlägg =/

Massor av kramar till dig.