onsdag 6 maj 2009

Nu har vi varit iväg och tränat. Skönt var det! Jag orkade dock bara springa 3 km idag. Men jag gick iväg från löpbandet i fem minuter för att gå på toaletten och under de fem minutrarna kunde jag nog ha hunnit med någon extra kilometer. Dessutom hade jag en kändis på löpbandet brevid mig, Kristoffer Appelquist. Häftigt. Han orkade springa mycket mer än mig. Jag fattar inte hur det ska gå på det där jävla vårruset. Jag får verkligen smygjogga hela vägen om jag ska orka.

När jag kollade mobilen efter träningen såg jag att jag hade ett missat samtal från folktandvården. Vad fan vill de nu då?! Hoppas att de inte kräver mig på en saftig räkning. Jag försökte ringa upp men kom till nån jävla telefonsvarare, de sitter väl och äter eller dricker kaffe allihop antar jag. Jag får försöka igen om en stund.

Nu blir det dusch och lunch. :)

3 kommentarer:

Marie sa...

Vad gör Kristoffer Appelquist i Grums? Försöker träna anonymt? *s*

Den sjukdomen hade jag inte hört talas om förut. Men du mår i alla fall bra så länge du medicinerar då antar jag?

Du får säkert betala hos tandläkaren. När jag var där i februari tog de till och med betalt för att de "utbildat och informerat om munhälsa"..det sa det inte ett ord om att de skulle ta betalt för och dessutom sa de inte att de informerade och utbildade mig heller.

Malin sa...

Tycker du!!? vad glad jag blir!!! Idag har det varit en bebbe och hälsat på hos oss! Härligt! Önskar dig en fin kväll!

Sara sa...

vem fan är Kristoffer appelquist? :D tänk dig inte ner i mörkret nu Milla, ha hopp och tro om att allt kommer bli PRECIS som du vill en dag. för det kommer det! bara du inte fokuserar på det dåliga. Det blir alltid bättre! snart ska vi springa 5 km. fyfan säger jag. gymmet blir imorrn! ses vi där? ja bloggen lockar inte för tillfället så jag har lagt ner det en smula, solen lockar mer :) kramar på dig!!