söndag 10 maj 2009

Idag har jag, Jonas och mamma varit på loppis i Värmskog och gissa om vi har fyndat!
Jag är så jävla nöjd med våra köp. Här nedan kommer några av alla fynd. Jag ber om ursäkt för att bilderna är så dåliga men jag tog dem nere i förrådet där det är megadåligt ljus och jag fick ha på värsta blixten på kameran, vilket gör att varenda skavank och litet dammkorn syns.


En piedestal som jag kommer ställa en blomma på.


Brickan hittade jag faktisk hemma hos mamma och den funderar jag på att ställa på köksbordet och dekorera med lite ljus och andra prydnadssaker. Vad tror ni om det?


Detta skåp/hylla (eller vad det nu är) blev jag förälskad i vid första anblicken. Så häftigt. Det ska slipas och laseras i vitt och sedan ska det upp på köksväggen i nya lägenheten och dekoreras med diverse prylar.Denna stora spegel är ju bara helt underbar! Dessutom i mycket fint skick. Den kommer att målas vit och sen får vi se var vi ska ha den. Kanske i sovrummet?

Det här är en gammal tvättbräda. Skitcool. Den ska nog få vara som den är och endera hängas upp på någon vägg eller bara stå lutad. Vilket som funkar tycker jag.

Sedan köpte vi lite annat smått och gott också men det tog jag inga bilder på tyvärr. Jag är så jäkla nöjd över alla dagens fynd! Och fynd kan man verkligen säga att det var eftersom hela kalset endast gick på 270 riksdaler. Nu är jag ÄNNU mer sugen på att hitta fler loppisfynd och ska försöka ta mig till Solareturen inom kort för att spana efter bland annat ett fönster. Fler tips på bra loppisar efterlyses!
Längtar så tills vi ska flytta in i lägenheten och tills man ska få börja göra iordning, greja och inreda! Det ska bli så roligt. :)

Idag blir det lugnt resten av dagen, jag ska skicka in alla mina uppgifter till min lärare i en kurs som jag gjort klart, annars har jag inget jag måste göra. Skönt. Jag är lite trött. Och frusen. Hoppas det inte är förkylning på G.


5 kommentarer:

Jennie´s Blogg sa...

Tackar så mycket. Vad fina grejer du har köpt på loppis. Kram

Pearldrop sa...

säg till om du hittar flera fina fönster, är på jakt efter sådana jag med :)

Joh@nn@:s sa...

hej....de finns ju en loppis i segmon....2 våningar....sen ska de finnas en loppis på wåxnäs där man bowlar där har jag inte varit men vill dit =)....sen finns de en i vålbergs folketshus men den tycker inte jag ser så "fin" ut men kanske att de finns nått ja vet inte...de va ialf 3 st kram

Mamma Dee sa...

Fina grejer =) Kram

Interiörboden sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.