lördag 16 maj 2009

Oj, vad trött jag är idag igen. Hade så jäkla svårt för att somna igår när jag la mig och därför blev det inte så många timmars sömn inatt. Jag har svårt att hålla ögonen öppna och egentligen skulle jag vilja gå och lägga mig och sova en stund, men det är bara dumt nu när klockan är såpass mycket redan.

Jag har jobbat till klockan 16.00 idag och nu sitter jag och softar. Idag hade vi bestämt oss för att ta med de som ville för att dricka kaffe och fika ute. Det började dock att regna runt lunchtid och vi som hade tänkt gå ut vid tvåtiden kände genast hur humöret sjönk. Men som tur var klarnade det upp igen så vi gick ut ändå! Sex av åtta fick vi med oss, inte dåligt. De tyckte att det var så härligt med frisk luft och att få känna solen i ansiktet. Det känns skönt att kunna gå från jobbet med gott samvete för en gångs skull. Annars är det så jävla mycket man vill göra, men som man varken har tid eller möjlighet till.

När jag kom hem åt jag och Jonas middag ute på balkongen för första gången i år. Det var superhärligt och soligt! Nu är det mulet och grått. Mycket omväxlande väder för tillfället. Dock tycker jag att det blåser mer eller mindre varenda dag, vilket är jäkligt trist.

Ikväll blir det kanske att jag tittar på Eurovision. Känner inte att jag orkar med något speciellt eftersom jag är så trött. Jag har inte hört ett enda bidrag förutom Sveriges, som jag har bara hört ungefär en halv gång,(!) men det kan ju vara kul att titta ändå. Får se om Jonas också bänkar sig. Eurovision, en öl och lite trashtalk. Eventuellt inte bara ris utan även lite ros om allt vill sig väl. (Det brukar dock inte vara sådär jättepositiva omdömen som sägs eftersom det inte finns så mycket att säga som inte är negativt.) Kan bli kul. Om Jonas också kollar förstås, annars är det ju inte roligt. Well, vi får se.
Imorgon jobbar jag iallafall kväll, vilket innebär att jag har sovmorgon! Sweet.

0 kommentarer: