måndag 4 maj 2009

Den här dagen har gått så jäkla fort!
Gick upp tidigt för att kunna plugga, men det gick inte alls eftersom jag fastnat totalt. Sedan träffade jag Rebecca, vi var på informationsmöte för vikarier inom barnomsorgen där vi båda två sökt plats. Tyvärr pga att vi knappt jobbar någonting just nu inom branschen där vi vill jobba och och det vi håller på att utbilda oss till. Efter mötet tog vi en promenad och sedan bar det hemåt för att laga mat.
Nu har jag suttit och pluggat nästan konstant sen dess. Nästan. Måste ju komma ikapp lite! Datorjäveln stängde av sig mitt uppe i allting förut igen, som tur var hade jag hunnit spara allt den här gången. Men jag känner att det verkligen är dags för en ny dator nu alltså.
Nästa uppgift i ordningen verkar minst lika jobbig och klurig den. Fy fan.

Det blev ingen träning för mig idag eftersom Sara är på Metallica. Jag messade Gaby och frågade om hon ville med istället men fick inget svar så jag struntade i det jag med. Jag fick lite pluggat istället.

Imorgon ska jag till sjukhuset på läkarbesök, sedan har jag min första lektion! Jag är livrädd. Tycker det är jobbigt när man ska vara två och två när man inte känner den andra personen, dessutom är jag rädd att jag ska bli den som blir över och får vara med läraren! Hemska tanke. Menmen, det går säkert bra oavsett.
Nu ska jag kolla lite till på den där uppgiften. Tror dock inte att det blir nåt mer gjort idag om jag känner mig själv rätt.

0 kommentarer: