tisdag 26 maj 2009

Precis om jag trodde var psykiatriföreläsningen mycket intressant och lärorik. Blev nästan lite sugen på att göra praktik på psyk, trots att jag inte måste det. Jag fick även med mig lite nya skoluppgifter och böcker hem från min handledare så nu klarar jag mig över sommaren med material.

Efter skolan mötte jag upp Jonas i stan. Vi åkte till Willys för att handla typ två saker, men kom ut med två stora pappkassar och mer därtill. Det var förvisso ganska bra att få lite handlat, jag fick tex köpt ganska mycket av grejerna jag behöver inför kalaset för släkt och familj på söndag och även lite papptallrikar, bestick och glas tills på fredag. Dessvärre är det fortfarande inte så många som hört av sig angående fredag. Två st. Ett nej och ett kanske.
Jaja. Jag kan inte vänta så mycket längre för maten måste beställas imorgon och jag beställer inget till de som inte har sagt att de ska med. De får bli utan mat. I nuläget är vi åtta stycken plus kanske en till som ska med. Grått väder idag. Hoppas det blir fint på fredag!

Ikväll blir det lugna puckar. Ska göra smoothie med banan och björnbär sen. Och kolla på Desperate Housewives. Jag har ju missat varenda avsnitt sen våra tv-kanaler försvann!

2 kommentarer:

Marie sa...

Kollade på det lokala vädret nyss och fredagen utlovades det fint väder :)

gaby sa...

hej gumman. saknar dig me.. sorry att ja inte hört av mig. ja har helt enkelt glömt.. fast ja trodde ju nästan du skulle räkna me mig ändå.. de e ju väldigt sällan som ja inte e me på nått... :) de ska bli kul iaf, ja längtar.. vet inte om du hört nått från lizen men hon slutar 19 så nån mat vet ja ju inte om hon hinner me.. men hon ska me iaf.. vi ses på freda om vi inte ses innan. puss