torsdag 15 oktober 2009

Även denna dag har svischat förbi ett raskt tempo.
Den började med att jag tog mig en välförtjänt sovmorgon. Runt lunch träffade jag Robert som kom hit på besök. Lunch kirrades, mamma kom på blixtvisit och vips så var det dags att åka och jobba ett kvällspass. Och här sitter jag nu. När jag kom hem åt jag en rostad macka med mamis hemlagade marmelad. Gröna tomater, citron och ingefära. Låter skitäckligt eller hur? Det tyckte jag också och var mycket skeptisk till denna konstiga marmelad, men döm av min förvåning när den smakade skitgott! Tomater i marmelad liksom. Weird. Men gott som sagt!

Mamma och syrran ska till nån läskig spökgård med ett gäng vänner och bekanta imorgon. Frammegården heter det. De ska sova över. Fattar inte att de vill utsätta sig för det, då det tydligen är jävligt mycket andlig aktivitet där om nätterna och andarna som huserar där sägs inte direkt vara gästvänliga. Jag hoppas de kommer hem helskinnade.

Själv har jag inga planer inför helgen. Det är jobb som gäller för mig. Jag har gjort mitt första arbetspass av fem idag. Halleluja. Imorgon är det således en tidig morgon som väntar.

1 kommentarer:

gaby sa...

jobbar du helgen?? trodde du ja å sara hade samma helger ja.. vi e lediga vi.. fast du kanske inte jobbar bara varrannan som vi gör.. trist iaf. hade vart kul annars. ha de gött nu å skönt å va klar me kursen :) puss å kram