tisdag 6 oktober 2009

Jag traskade runt på stan halva dagen idag. När klockan var 16.00 hade jag fortfarande inte hittat någon klänning och började långsamt ge upp hoppet. Messade Lina som kom som en räddare i nöden för att hjälpa mig. Efter ungefär en halvtimme, fyrtio minuter hade vi två alternativ. Jag bestämde mig till sist för en knälång, axelbandslös klänning som var mörkbrun i undertyget och hade cremefärgad/ljust aprikos spets över och ett sidenband i midjan att knyta i ryggen. Min budget var på absolut högst 500 kronor för en klänning, gärna billigare ändå. Denna klänning kostade 499. Så jag får väl vara nöjd trots en nästan spräckt budget.

Idag fick vi sticka varandra i fingrarna på lektionen vilket har resulterat i att jag är jätteöm i höger hands fingertoppar. Menmen.
Köpte även nya linser idag och de hade ett erbjudande hela oktober att om man köpte halvårspaket med linser fick man med ett par solglasögon från Polaroid på köpet, oavsett tidigare pris. Det var ganska utplockat men jag hittade ändå ett par som var helt okej och som senare visade sig ha kostade 500 pix, som jag fick gratis, så jag är nöjd!

Hade sällskap av lilla Lina både in till stan imorse och när jag åkte hem. Och nu har jag varit hos henne hela kvällen på date också. Vi lagade indisk mat och tänkte på och saknade vår Jennie som är i Indien och lever livet. Vi hade även laddat upp med vin. Australienskt. Jag diggar verkligen australienska viner. Känner mig lite trött i ögat av de där glasen med rödtjut faktiskt. Det var ju säsongspremiär för Desperate Housewives idag! En mycket trevlig kväll har vi haft.

Jag har naturligtvis inte haft tid att plugga något men tänkte försöka hinna med det imorgon förmiddag. Sen är det APT på jobbet som gäller och efter det date och promenad med Robert. Nu ska jag sova, är skittrött!

0 kommentarer: