lördag 31 oktober 2009

Idag har det grejats för glatta livet här hemma! Jädrar vad vi har stått i.
Nu har vi skitont i fötterna av att ha stått upp hela dagen. De här golven här är inte speciellt fotvänliga eftersom själva golven är lagda direkt på betong. Väldigt omjukt.
I lilla sovrummet (i dagsläget ett extra tvrum/datarum, men förhopningsvis ett barnrum i framtiden) har vi grejat mest. Vi har flyttat ut en massa skit och möblerat om så soffan och tv-bänken bytte plats. Det blev mycket bättre! Jonas har även satt upp fönsterbrädan.

Jonas har även varit duktig och satt upp några hyllor i klädkammaren. Där ska vi väl försöka få upp lite kläder snart. Sen har vi även grejat lite i köket. Eller ja, inte grejat så mycket egentligen, men vi har satt upp två tavlor och en liten hylla på vår enda lediga vägg och det blev ju genast lite mer hemtrevligt faktiskt.

Nu håller Jonas på att koppla in dvd:n och det där andra joxet som ska vara i vardagsrummet. Jag slappar lite i soffan. Har precis kört igång en diskmaskin.
Snart ska det förhoppnigsvis vara färdiggrejat för idag så vi kan ägna oss åt lite välförtjänt soffmys en stund istället.

0 kommentarer: